Piškotki in zasebnost

You are here

Zasebnost

V skladu s splošno uredbo EU o varovanju osebjih podatkov bomo v spletni trgovini https://denisedame.com/ zbirali samo podatke, ki jih bodo posamezniki/stranke prostovoljno navedli za potrebe spletnega nakupa. Med te podatke sodijo: ime, priimek, naslov, paypal račun, TRR številka posameznika/stranke. Vsi navedeni podatki NE bodo uporabljeni za nadaljno obdelavo, profiliranje, za oglaševanje ali posredovani tretji osebi. Obdelava je potrebna IZKLJUČNO za sklenitev in izvedbo nakupa blaga v spletni trgovini.

V kolikor želite, da se navedni podatki, ki so bili zbrani v procesu spletnega nakupa zbrišejo iz naše evidence, nam to sporočite na elektronski naslov:info@denisedame.com . V tem primeru vam izdelka ne bomo mogli reklamirati ali vrniti kupnine.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se v pomnilniku shranijo začasno (sejni piškotki) ali stalno (shranjeni piškotki) na disku uporabnika. Piškotki so pomembni za udobno, kvalitetno in varno delovanje omrežja in izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Predvsem omogočajo ponovno prepoznavanje uporabnikovega spletnega brskalnika.

Ko obiščete našo spletno stran, se shranijo: IP-naslov, ki vam ga je dodelil vaš internetni ponudnik, spletna stran s katere dostopate do nas, podstrani, ki jih obiščete na naši spletni strani, datum in čas trajanja obiska in nekateri drugi podatki, ki nam jih posreduje spletni brskalnik. Ti podatki ne morejo biti posredovani drugim osebam, prav tako se ne bodo uporabljali skupaj z morebitnimi drugimi podtkovnimi viri.

Ponudnik uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje in omogočanja uporabe določenih funkcij. Tako je npr. za lažjo prijavo na spletno stran omogočeno hranjene uporabnikov podatkov. Prav tako piškotki omogočajo, da sistem podajanja odgovorov na vprašanja, prepozna informacije/odgovore iz predhodnih vprašanj.

Vaš spletni brskalnik lahko nastavite na način, da se o uporabi piškotokov odločate od primera do primera ali pa njihovo uporabo v celoti onemogočite. Funkcionalnost spletne strani www.denisedame.com se lahko ob zavrnitvi piškotkov zmanjša.

Kaj so dnevniške datoteke in kako se uporabljajo?

Ob obisku spletne strani spletni brskalnik uporabnika brez predhodnega opozorila posreduje podatke, ki se za obdobje največ 6 mesecev hranijo v t.i. dnevniških datotekah. Gre za anonimne podatke, kot npr. datum in čas obiska, IP-naslov računalnika v rabi obiskovalca, tip in verzija spletnega brskalnika ter izvedene spletne aktivnosti.
Skozi opisane anonimne podatke iz dnevniških datotek, lahko ponudnik ugotavlja v katerih terminih se spletna stran najpogosteje uporablja/obiskuje ter količino podatkov, ki se pri tem ustvarja. Na ta način ponudnik ugotavlja in odpravlja morebitne napake (npr. nedelujoče spletne povezave). Ponudnik preuči podatke shranjene v dnevniških datotekah z namenom optimizacije spletne storitve. Posebna pozornost je pri tem namenjena analizi števila obiska (klikov) spletne strani. Pri omenjeni analizi lahko ponudnik, v namen zbiranja in obdelave podatkov, uporabi tudi »piškotke« in programski jezik JavaScript.

Povežimo se

Denise Dame

Ukvarjam se z manekenstvom, to me namreč res veseli in želim početi dokler bom mlada in čudovita. Zato sem zelo strastna tudi glede mode in glamurja.

Želim vam predstaviti svoj luksuriozen način življenja in vas podučiti o kakšni tematiki, ki je v mejah naše majhne Slovenije zaenkrat še tabu.